Search This Blog

Loading...
Your Ad Here

terkini

15 August 2008

Lawak kat sekolah

Ni pengalaman aku masa kat sekolah rendah dulu. Ini cerita betul tau, ade sorang budak kat kelas aku ni nama dia kamaruddin, masa tu time klas BM, cikgu tu plak cikgu kelas kite org, so masa tu cikgu tanya kamaruddin,

Cikgu: Din tinggal ko sorang je lagi yg tak bayar yuran ni, bila nak bayar ni?

Pastu kamaruddin pun dengan selamba pegi ke depan sambil ckp kat cikgu.

Din: saya nak bayar la ni cikgu

Kamaruddin ni pun kuarkan la beg duit yg die baru beli, dengan selambanya dia keluarkan kad american experess yg kertas tu utk bayar yuran, habis satu kelas gelak kan die, dengan cikgu sekali sakit perut, si kamaruddin ni plak mati-mati cakap benda tu boleh beli barang, sampai sekarang kami panggil si kamaruddin tu, din american express...

p/s: klu korang tengok dompet bebudak mesti ade kad tu dlm tu, bahaya pengaruh tv,

No comments:

Popular Posts