Search This Blog

Your Ad Here

terkini

07 February 2010

Lelaki Main Bontot

Suami/Teman lelaki: Sumpah sayang! I tidak ada perempuan lain selain daripada you.

Isteri/Teman wanita: I tahu sayang, you memang setia kepada perempuan seorang ini dan I yakin you memang tidak ada perhubungan dengan perempuan lain.

Itu barangkali antara petikan perbualan di antara suami atau teman lelaki dan isteri atau teman wanita sebelum kejadian liwat secara paksa atau sukarela berleluasa di negara ini.

Untuk semua isteri dan teman wanita zaman sekarang, suami atau teman lelaki mungkin akan lebih diyakini kesetian mereka jika berkata …

“Sumpah sayang! I tidak ada perempuan atau LELAKI lain selain daripada you”

Segelintir lelaki tidak dapat dinafikan, memang taksub ‘main bontot’, diringkaskan lelaki main bontot, LMB dalam ertikata lain meliwat. Liwat bermaksud memasukkan zakar lelaki ke dalam dubur lelaki atau perempuan.

“Tidak kotor ke?”

Itu persoalan kerap diajukan majoriti manusia mengamalkan seks mengikut tabi’i.

Tanya sahaja kepada golongan menjalin hubungan seks sesama jenis, gay, jawaban mereka pastinya …

“Sedap”

Mungkin sama ‘sedap’ dengan perlakuan ayam makan tahi?

Lalu mereka melupakan soal kebersihan.

“Tidak sakit ke?”

Satu lagi persoalan kerap dikemukakan.

“KY Jelly kan ada,” jawaban LMB.

Suatu ketika dahulu, Tasik Kelana Jaya, Selangor menjadi lokasi berhimpunan LMB. Mereka dilaporkan sanggup mengadakan hubungan seks sejenis, menonggeng sambil berdiri di dalam bilik air surau berhampiran. Ya! Surau bukan hotel. Kini kawasan sama diterangi lampu, kegiatan LMB terbabit dihentikan.

Terbaharu, saya mendapat maklumat surau di belakang stesyen minyak di Lebuhraya Damansara-Puchong, Petaling Jaya, Selangor menjadi lokasi sasaran LMB.

“Pagi itu dalam pukul 5, saya berhenti untuk solat subuh. Sebelum masuk waktu saya baring sekejap, meniarap. Tiba-tiba punggang saya diraba. Terjaga dan terperanjat, saya terlihat lelaki bermisai tebal dan bertubuh sasa di sebelah saya. Saya tanya apa hal? Dia hanya tersengeh, mendiamkan diri dan kemudian beredar,” kata mangsa, lelaki berusia 18 tahun.

Mendengar laporan itu, mungkin kita berasa tinggal di Amerika Syarikat.

Di beberapa negeri negara sama, perbuatan meliwat ‘dihalalkan’. Jika tidak bagaimana undang-undang mereka membenarkan lelaki berkahwin dengan lelaki?

Mereka itu LMB.

Biarpun perbuatan LMB jelek kedengarannya, namun berlaku. Di Malaysia, bukan sahaja lelaki diliwat, perempuan dewasa dan anak kecil menerima nasib sama akibat kerakusan nafsu LMB.

Usah hairan jika di masa akan datang lebih ramai wanita tidak berkahwin kerana ramai lelaki lebih berminat berpasangan sesama lelaki.

LMB.

No comments:

Popular Posts