Search This Blog

Your Ad Here

terkini

13 March 2010

macam macam hal.... Kondo dijadikan lokasi parti tarian bogel

GAMBAR yang disiarkan oleh sebuah akhbar di Amerika Syarikat semalam menunjukkan seorang wanita menggunakan api untuk mengurut seorang lelaki di kondominium McGown.

MANHATTAN, Amerika Syarikat (AS) - Seorang ahli perniagaan mengubahsuai kondominium miliknya di sini dengan menjadikannya lengkap dengan khidmat urut api dan tiang bagi pertunjukan tarian bogel, lapor sebuah akhbar semalam.

Dalam saman yang difailkan oleh jiran-jirannya di Mahkamah Agung Manhattan kelmarin, ahli perniagaan tersebut, James McGown kemudian memindah hak milik apartmen itu kepada anak perempuannya yang berusia enam tahun bagi mengelak tindakan undang-undang.

McGown membeli unit kondominium tingkat bawah tanah di 109 Reade St. pada 2006 sebelum menukar hak milik kepada anak perempuannya setahun kemudian.

Menurut saman itu, dia kemudian berhenti membayar yuran dan ansuran bulanan kondominiumnya sebelum menyewakan kediaman itu kepada seorang lelaki, Dimitri Dimoulakis pada November tahun lalu.

Dimoulakis yang memperkenalkan diri sebagai seorang jurujual alat permainan seks kepada jiran-jirannya, didakwa membantu McGown mencetuskan gangguan dahsyat terhadap para penghuni lain dengan mempromosi dan menganjurkan parti liar di kediamannya kepada orang luar dengan mengenakan bayaran.

Aksi lucah di apartmen itu turut disiar secara meluas di Internet.

Pada 27 November lalu, McGown didakwa mengadakan satu parti liar di unit kondominiumnya yang dihadiri 156 tetamu.

Jiran-jirannya mahu parti liar itu dihentikan selain meminta McGown dan Dimoulakis diusir. - Agensi

No comments:

Popular Posts