Search This Blog

Your Ad Here

terkini

25 August 2010

binatang sundal apa ....Pelajar dilanggar sebelum dirogol

TELUK INTAN - Sudahlah basikal yang ditunggangi sengaja dilanggar dari belakang, dia kemudian dirogol sebelum ditinggalkan sendirian dalam kawasan kelapa sawit di sini.

Demikian nasib malang yang menimpa seorang pelajar tingkatan tiga semasa dia dalam perjalanan pulang dari sekolah di sini kelmarin.

Ketua Polis Daerah Hilir Perak, Asisten Komisioner Goh Kok Liang berkata, dalam kejadian kira-kira pukul 4.30 petang itu, mangsa dikatakan terjatuh selepas dirempuh suspek yang menaiki sebuah kereta.

"Akibat rempuhan itu, pelajar berkenaan mengalami kecederaan dan suspek kemudian berpura-pura mahu membantu membawanya ke hospital.

"Mangsa yang percaya dengan sikap baik yang ditunjukkan lelaki tersebut terus menaiki kereta suspek dan dia kemudian dirogol di kawasan semak tidak jauh dari lokasi perlanggaran," katanya kepada Kosmo! di sini semalam.


cilanat punya binatang...bila nafsu dan akal letak kat kepala lutut....dapat tangkap mamat nie....kasi sembilih hidup2 baru padan muka dia...!!!!

zaman sekarang walaupun di tempat terang sekalipun dah tak boleh percaya...pakaian yang di pakai pun kenalah di jaga...jangan mendedah aurat di khalayak ramai...yang pakai mendedahkan aurat pun satu hal tak ada otak...dia dedah aurat ..orang lain yang kena rogol...cilanat juga pompuan nie...patut dia yang kena rogol...baru padan muka die...

kepada mak bapak yang ada anak pompuan...kena lah berhati hati dan jangan biorkan anak pompuan anda bersendirian ke sekolah tanpa di pantau ....malang tak berbau...walaupun di tempat yang sibuk sekali pun... lagisatu kawal juga pakaian anak pompuan anda...janganlah biorkan anak anda berpakaian seperti ratu seks di lorong gelap...garis panduan aurat kan ada...patuhi lah apa yang Allah swt telah perintahkan...insyaalah terpelihara iman dan kehormatan diri....

No comments:

Popular Posts