Search This Blog

Your Ad Here

terkini

05 September 2010

isteri curang seronok sangat dengan kekasih gelap afrika....patah lengan di kerjakan suami wanita dan rakan rakan...Pangsapuri di mana seorang suami mengamuk selepas mengetahui isterinya bersekedudukan dengan pelajar Nigeria.

AMPANG: Kesabaran seorang suami terhadap sikap jelik isterinya yang bersekedudukan dengan seorang pelajar Nigeria sejak lima bulan lalu sampai ke kemuncaknya apabila dia bersama sembilan lelaki bertindak menyerang pasangan tersebut di sebuah pangsapuri dekat Bandar Baru Ampang di sini Sabtu lalu.

Kejadian yang berlaku setengah jam selepas sambutan ambang merdeka itu mengakibatkan wanita 44 tahun itu patah lengan kanan selain lebam di muka manakala pelajar Nigeria berusia 35 tahun tersebut patah hidung dan jari kiri selepas diserang oleh suspek.

Difahamkan, salah seorang suspek yang menyerang pasangan yang sedang beristirehat ketika kejadian itu merupakan suami wanita tersebut.

Ketua Polis Daerah Ampang Jaya, Asisten Komisioner Abdul Jalil Hassan berkata, suami wanita tersebut mungkin geram dan marah dengan tindakan isterinya yang bukan sahaja bersekedudukan dengan pelajar asing itu malah bertindak menghantar lima anak mereka pulang ke kampung.

"Lelaki dan wanita itu tidak lagi tinggal sebumbung sejak lima bulan lalu. Sepanjang tempoh itu, wanita tersebut dikatakan telah tinggal di rumah yang didiami oleh pelajar Nigeria terbabit.

"Sebaik mengetahui lokasi rumah mereka, lelaki tersebut telah mengajak sembilan rakannya untuk menyerang pasangan itu menggunakan tangan dan objek keras. Ketika diserang, pasangan berkenaan dikatakan lengkap berpakaian," katanya ketika ditemui di sini semalam. -Kosmo!


apa nak jadi dunia nie aku pun tak tau la....tak geli dapat benda benda yang gelap gelap mcm tu...buta hati dan buta kayu ka apa...tak takut dengan dosa ke...???kalau nak cari yang terang terang dan bukan pendatang....buat cara elok dan sah....tapi masaalahnya hang bini orang...????ada faham ka...!!!

ok ...lepas nie kalau suami dia tak dayus...ada alasan untuk bercerai....lepas nie boleh la bersekedudukan sepuas puasnya.....badan dan dosa hang tanggung sendiri...!!!!

No comments:

Popular Posts